Bauhaus vetimet

Kalustekahvat ja vetimet sisustukseen | bauhaus.fi

Kalustekahvat ja vetimet sisustukseen | bauhaus.fi

BAUHAUSin laajasta valikoimasta löydät erilaiset nupit ja vetimet luodaksesi juuri täydellisen ilmeen kotiisi. Meiltä löydät niin kaapin vetimet, keittiön …

Uudista huonekalujesu ilme kalustekahvoilla ja vetimillä helposti ja edullisesti. Tutustu BAUHAUSin valikoiman eri tyylisiin painikkeisiin verkkokaupassamme!

Keittiön kaapin vetimet viimeistelevät kokonaisuuden – IKEA

Keittiön kaapin vetimet viimeistelevät kokonaisuuden – IKEA

Keittiön kaapin vetimet ovat viimeistelty silaus kokonaisuuteen. Laatikon vetimet on valmistettu eri materiaaleista ja on helppo vaihtaa itse. Tutustu!

Kalustevetimet | Karkkainen.com verkkokauppa

Vanhan kalusteen tai keittiökaapistojen ilmettä on helppo päivittää uusien vetimien avulla! Vetimet ovat pieni, mutta erittäin oleellinen osa kalusteen …

Kalustevetimet uudistavat ilmettä!

Muutoksen ei aina tarvitse olla suurta ollakseen näyttävää. Vanhan kalusteen tai keittiökaapistojen ilmettä on helppo päivittää uusien vetimien avulla! Vetimet ovat pieni, mutta erittäin oleellinen osa kalusteen ulkonäköä. Vetimillä saat kalusteen helposti sopimaan paremmin asunnon muuhun sisustukseen. Säväytä halutessasi upeilla, näyttävän kokoisilla kalustevetimillä tai häivytä kokonaisuutta siroilla ja huomaamattomilla nupeilla.

Vetimet ovat merkittävä osa keittiön tai kalusteen ulkonäköä

Yksityiskohdilla on suuri merkitys. Halvat vetimet korkealuokkaisessa kalusteessa eivät tee kokonaisuudelle kunniaa. Vetimet ja nupit ovat ikään kuin piste i:n päälle. Niiden avulla on helppo vaihtaa huonekalun tai oven ilmettä aivan toiseksi. Kärkkäisen kautta saat myös muun muassa keittiön välitilaan sopivat paneelit sekä uudet keittiöaltaat pieneen pintaremonttiin!

Vetimien täytyy palvella päivittäisessä käytössä

Keittiö on paikka, jossa vetimet joutuvat päivittäisen tarkastelun kohteeksi. Paitsi että ovien vetimet saavat näyttää hyvältä, niiden tulee myös palvella sujuvasti käyttäjäänsä. Tärkeintä on siis, että vetimien avulla ovet avautuvat ja sulkeutuvat helposti. Kalustevedin ei välttämättä ole hyvä vain siksi, että se näyttää hyvältä. Onko siihen myös helppo tarttua? Puhdistuuko se vaivatta? Pysyykö se paikallaan, ei repsota tai lähde tahattomasti irti?

Vetimet – messinki, moderni vai joku muu?

Valkoiset, mattapintaiset keittiönkaapit ovat perinteinen näky suomalaisessa keittiössä. Kun oveen asennetaan messinkiset vetimet, sopii keittiö muitta mutkitta perinteiseen makuun. Nahkaiset vetimet taas tekevät ilmeestä trendikkään, pienellä boho-vivahteella. Musta, suorakaiteen muotoinen kalustevedin tuo heti keittiön lähemmäs modernia nykypäivää. Uniikkia persoonallisuutta tarjoa taas puuvedin, joka on kenties maalattu aivan eri sävyillä, kuin viereisen oven vedin.

Myös irtokalusteet tarvitsevat arvoisensa vetimet. Usein vanha, käytössä rähjääntynyt antiikkikaluste on kenties 70-luvulla modernisoitu lateksilla sekä nyt jo resuisilla muovivetimillä. Kaluste ei suinkaan ole lopullisesti pilalla! Tehokkaalla maalinpoistolla ja uudella pintakäsittelyllä rujokin kaluste saa pian uuden elämän. Kokonaisuus täydentyy tyyliin sopivilla vetimillä. Vanhojen, ajanmukaisten vetimien käyttö on mukavaa, mutta niiden metsästys voi olla haastavaa puuhaa. Vanhaan kalusteeseen sopii yhtälailla uusvanhat, entisen mallin mukaisesti valmistetut vetimet.

VETIMET arkistot – Helatukku

Profiilivedin Wing on suoralinjainen, etureunastaan hieman alaspäin taipuva, takakiinnitteinen alumiinivedin. Vetimen leveys 350mm, väri harjattu messinki.

Muotti 15×21 cm – Stamperia Soft Mould Bauhaus Textile Pattern

Askartelumuotti – Stamperia Soft Mould A5 Bauhaus Textile Pattern – Kalkkimaalikauppa.fi

Valettavaksi tarkoitetun massan (esim. kipsi, hartsi tai pasta) annetaan kuivua muottiin ja koriste irrotetaan vasta kuivumisen jälkeen. Paperi- ja muottimassa …

Tekstuuri-aiheisella muotilla valmistat koristeita kalusteiden tuunaamiseen tai askartelua varten. Sopii myös saippuamuotiksi. Ei kun valuhommiin!

Vetimet, kahvat ja nupit keittiöön – Epoq – Gigantti verkkokauppa

Vetimet ja nupit – Messinki. Keittiön kaappien vetimet viimeistelevät keittiösi ilmeen. Täältä löydät valikoimamme messinkisiä vetimiä ja nuppeja.

Löydä sopivatvetimet ja nupit keittiön laatikoihin ja kaappeihin Gigantin laajasta Epoq-valikoimasta.

Kalustehelat – Puuilo

Kalustehelat | Puuilo

Vetimet, huopatassut, tulpat, hyllynkannattimet ja muut kalustehelat löydät täältä. Toimivuutta sisustukseen aina edullisin hinnoin Puuilosta!

Vetimet ja kalustehelat edullisesti netistä – Taloon.com

Vetimet ja kalustehelat edullisesti netistä | Taloon.com

Vedin laatikossa tai kaapissa on keittiön tärkeä yksityiskohta sekä käytännön että ulkomuodon kannalta. Erityisesti kaapin vetimet kannattaa valita hyvin, …

Vetimillä keittiön kaapit, kodin säilytyskalusteet ja ovet saavat uuden ilmeen edullisesti. Tilaa helposti Taloon.comista!

Vetimet 2 kpl mustat, Hyllyt ja… – Tori

Vetimet 2 kpl mustat, Hyllyt ja…

7.2.2023 — Malli on toisen kuvan metallisten vetimien mukainen ja tässä linkki tuotteeseen: https://www.bauhaus.fi/kahva-b-camargue-skargard.html?sku= …

Käyttämättömät, vielä paketissa olevat 40 cm mustat vetimet. Malli on toisen kuvan metallisten vetimien mukainen ja tässä linkki tuotteeseen: https://www.bauhaus.fi/kahva-b-camargue-skargard.html?sku=60768959&utm_source=google&utm_medium=cpc&…

Keywords: bauhaus vetimet, vetimet bauhaus, bauhaus vedin, vedin bauhaus, bauhaus kahvat, bauhaus nuppivedin