Ikea hoitopöytä

Vauvan hoitopöydät – IKEA

Hoitopöydät – Vauvan hoitopöydät – IKEA

Se on sotkuinen työ, mutta jonkun se on tehtävä. Onneksi IKEA-hoitopöydät auttaa pitämään kaiken tarvittavan käden ulottuvilla. Tutustu vauvanhoitopöytiin!

Vauvan hoito ja vaipanvaihto – Laaja tuotevalikoima – IKEA

Vauvan hoito ja vaipanvaihto – Laaja tuotevalikoima – IKEA

Mitä kaikkea tarvitsetkaan vauvan hoitoon ja vaipanvaihtoon, sen löydät meiltä. Katso kattava valikoima vauvanhoitotuotteita ja tarvikkeita, kuten hoitopöytiä.

SUNDVIK Hoitopöytä/lipasto, valkoinen – IKEA

SUNDVIK Hoitopöytä/lipasto, valkoinen Voit pitää kaiken käden ulottuvilla, vaipoista ja voiteista vaatteisiin ja leluihin. Kun vaippaikä on ohi, käännä pöytälevy ylös ja kiinnitä se paikoilleen, jolloin hoitopöytä muuttuu lipastoksi. Korkeus suunniteltu vaivatonta vaipanvaihtoa ajatellen.

SNIGLAR Hoitopöytä, pyökki, valkoinen, 72×53 cm – IKEA

SNIGLAR Hoitopöytä, pyökki, valkoinen, 72×53 cm. Turvallinen paikka, jolla sinä ja lapsesi voitte tutustua toisiinne ihan rauhassa. Pöytätaso on mukavalla korkeudella ja säilytystilaa on käden ulottuvilla, joten voit ottaa mitä tarvitaan ilman että joudut irrottamaan toista kättä vauvasta.

GULLIVER Hoitopöytä, valkoinen – IKEA

GULLIVER Hoitopöytä, valkoinen. Turvallinen paikka, jolla sinä ja lapsesi voitte tutustua toisiinne ihan rauhassa. Pöytätaso on mukavalla korkeudella ja säilytystilaa on käden ulottuvilla, joten voit ottaa mitä tarvitaan ilman että joudut irrottamaan toista kättä vauvasta.

SMÅSTAD Hoitopöytä, valkoinen haaleanroosa/ja 3 … – IKEA

SMÅSTAD Hoitopöytä, valkoinen haaleanroosa/ja 3 laatikkoa, 90x79x100 cm – IKEA

SMÅSTAD Hoitopöytä, valkoinen haaleanroosa/ja 3 laatikkoa, 90x79x100 cm Pöytä on juuri sopivan korkuinen vaipanvaihtoon tai halituokioihin. Kätevässä säilytystilassa vaipat, voiteet ja vaatteet ovat käden ulottuvilla, joten et joudu irrottamaan otettasi vauvasta hetkeksikään.

SMÅGÖRA Hoitopöytä/kirjahylly, valkoinen – IKEA

SMÅGÖRA Hoitopöytä/kirjahylly, valkoinen Kun loimme perinteisen SMÅGÖRA-sarjan, keskityimme turvallisuuteen. Siksi kaikki pinnasängyn, hoitopöydän ja vaatekaapin pinnat ovat myrkyttömiä – ja kaikki reunat ja kulmat on pyöristetty. Korkeus suunniteltu vaivatonta vaipanvaihtoa ajatellen.

SMÅGÖRA Hoitopöytä/kirjahylly, 2 hyllyä, valkoinen – IKEA

SMÅGÖRA Hoitopöytä/kirjahylly, 2 hyllyä, valkoinen Tilava hoitopöytä. Hoitopöydän takana olevat kaksi lisähyllyä tarjoavat entistä enemmän tilaa, joten kaikki tarvittava on käden ulottuvilla vauvaa hoidettaessa. Korkeus suunniteltu vaivatonta vaipanvaihtoa ajatellen.

SMÅSTAD Hoito-/työpöytä, valkoinen – IKEA

SMÅSTAD Hoito-/työpöytä, valkoinen Paljon enemmän kuin pelkkä hoitopöytä! Pöytä kasvaa yhdessä lapsesi kanssa ja muuntautuu vaippaiän jälkeen leikkipisteeksi tai työpöydäksi. Tämä kestävä kaluste säilyy ilonasi vuodesta toiseen!

Keywords: ikea hoitopöytä, hoitopöytä ikea, ikea stuva hoitopöytä, ikea hoitotaso, ikea hemnes hoitopöytä, ikea hensvik hoitopöytä, hoitotaso ikea, ikea kokoontaitettava hoitopöytä