Ikea jatkojohto

KOPPLA 6-paik jatkojohto+katkaisija, valkoinen, 1.5 m – IKEA

Tuotetiedot. Maadoitetut jatkojohdot pistokkeella, 1,5 metrin johdolla ja 6 pistorasialla, joissa on turvasulut. … Enimmäisvirta: 16 A. … Enimmäisjännite: 250 V …

KOPPLA 6-paik jatkojohto+katkaisija, valkoinen, 1.5 m. Kuusi pistorasiaa syöttää virtaa sähkölaitteisiin, ja virtapainike sammuttaa kaikki laitteet, joten valmiustilat eivät enää kuluta sähköä ja rahaa.

ÅSKVÄDER Jatkojohto, 0.80 m – IKEA

ÅSKVÄDER Jatkojohto, 0.80 m Nyt voit sijoittaa pistorasiat juuri sinne, missä niitä tarvitaan, ja nauttia tilan selkeydestä ja käyttömukavuudesta.

ÅSKVÄDER Jatkojohto, 0.80 m Nyt voit sijoittaa pistorasiat juuri sinne, missä niitä tarvitaan, ja nauttia tilan selkeydestä ja käyttömukavuudesta. ÅSKVÄDER-sarjan tuotteilla luot tyylikkään ja joustavan ratkaisun, jonka ansiosta johtoviidakko pysyy kurissa.

KOPPLA 3-paikkainen jatkojohto, maadoitettu/valkoinen, 1.5 m

KOPPLA 3-paikkainen jatkojohto, maadoitettu/valkoinen, 1.5 m – IKEA

KOPPLA 3-paikkainen jatkojohto, maadoitettu/valkoinen, 1.5 m Kolme lisäpistorasiaa laajentavat seinäpistorasian kapasiteettia.

KOPPLA 3-paikkainen jatkojohto, maadoitettu/valkoinen, 1.5 m Kolme lisäpistorasiaa laajentavat seinäpistorasian kapasiteettia. KOPPLA-sarja pitää sähkölaitteesi hyrräämässä ja antaa virtaa aina tarvittaessa.

KOPPLA Jatkojohto, maadoitettu valkoinen, 5 m – IKEA

KOPPLA Jatkojohto, maadoitettu valkoinen, 5 m. Kun lähin seinäpistorasia on hyvin kaukana, tämä 5 metrin maadoitettu jatkojohto rientää apuun.

KOPPLA Jatkojohto, maadoitettu valkoinen, 5 m. Kun lähin seinäpistorasia on hyvin kaukana, tämä 5 metrin maadoitettu jatkojohto rientää apuun. KOPPLA-sarja pitää sähkölaitteesi hyrräämässä ja antaa virtaa aina tarvittaessa.

KOPPLA 4-paikk jatkojohto/2 USB-liitäntää, valkoinen, 3.0 m

KOPPLA 4-paikk jatkojohto/2 USB-liitäntää, valkoinen, 3.0 m – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

KOPPLA 4-paikk jatkojohto/2 USB-liitäntää, valkoinen, 3.0 m. Monikäyttöinen tuote syöttää virtaa sähkölaitteisiin ja lataa laitteita samaan aikaan USB-porttien ansiosta.

KOPPLA 4-paikk jatkojohto/2 USB-liitäntää, musta/valkoinen …

KOPPLA 4-paikk jatkojohto/2 USB-liitäntää, musta/valkoinen/tekstiiliä, 3.0 m – IKEA

Liity IKEA Family -jäseneksi. Tee ideoistasi totta. Saat inspiraatiota ja sinulle suunnattuja etuja & tarjouksia sekä voit osallistua mahtaviin aktiviteetteihin …

KOPPLA 4-paikk jatkojohto/2 USB-liitäntää, musta/valkoinen/tekstiiliä, 3.0 m Monikäyttöinen tuote syöttää virtaa sähkölaitteisiin ja lataa laitteita samaan aikaan USB-porttien ansiosta. KOPPLA-sarja pitää sähkölaitteesi hyrräämässä ja antaa virtaa aina tarvittaessa.

Jatkojohto, kaapelit, laturit yms. – Laaja valikoima – IKEA

Jatkojohto, kaapelit, laturit yms. – Laaja valikoima – IKEA

Jatkojohdot, kaapelit sekä tyylikkäät laturit ja muut johdot ovat osa kotisi toimivaa sisustusta. Tilaa jatkojohto verkosta tai osta tavaratalosta!

Johtojen järjestäminen helpommaksi – IKEA

Johtojen järjestäminen helpommaksi – IKEA

Ei enää seinistä roikkuvia tai lattioilla vaeltelevia jatkojohtoja. Saat kotisi eri huoneiden johdot kulkemaan tyylikkäästi yhteen kiinnitettynä tai …

Johtojen järjestäminen hoituu helpommin kunnon tarvikkeilla. Valikoimastamme löydät erilaiset kourut ja kiinnikkeet johtojen helpompaan järjestelyyn!

ÅSKVÄDER 1-osainen jatkojohto – IKEA

ÅSKVÄDER 1-osainen jatkojohto Nyt voit sijoittaa pistorasiat juuri sinne, missä niitä tarvitaan, ja nauttia tilan selkeydestä ja käyttömukavuudesta.

ÅSKVÄDER 1-osainen jatkojohto Nyt voit sijoittaa pistorasiat juuri sinne, missä niitä tarvitaan, ja nauttia tilan selkeydestä ja käyttömukavuudesta. ÅSKVÄDER-sarjan tuotteilla luot tyylikkään ja joustavan ratkaisun, jonka ansiosta johtoviidakko pysyy kurissa.

Keywords: ikea jatkojohto, jatkojohto ikea