Ikea lagan

LAGAN-sarja – IKEA

LAGAN-sarja – IKEA

Tästä sarjasta löydät kaikki keittiön perustoiminnot, jääkaapin, astianpesukoneen ja liesituulettimen, jotka säästävät ympäristöä ja helpottavat jokapäiväistä …

LAGAN-sarja

LAGAN Integroitava astianpesukone, 60 cm – IKEA

LAGAN Integroitava astianpesukone, 60 cm Luotettava astianpesukone, josta löydät kaikki perustoiminnot. 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Astianpesukoneessa on toiminto, joka havaitsee astioiden likaisuustason ja säätää vesimäärää tämän perusteella.

LAGAN Integroitava astianpesukone, 45 cm – IKEA

LAGAN Integroitava astianpesukone, 45 cm Luotettava, vettä ja energiaa säästävä astianpesukone, jossa on kaikki tarvittavat perustoiminnot. Sopii erinomaisesti tekemään pienten asuintilojen arjesta kätevämpää. 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa.

LAGAN Jää-/pakastinkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, …

LAGAN Jää-/pakastinkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 118/52 l – IKEA

LAGAN Jää-/pakastinkaappi, vapaasti seisova/valkoinen, 118/52 l Tästä vapaasti sijoitettavasta jääkaappipakastimesta löydät kaikki perustoiminnot. Siirrettävien hyllylevyjen ansiosta hyllyvälejä on helppo säätää tarpeen mukaan, ja läpinäkyvien laatikoiden sisältö on heti näkyvissä.

LAGAN Jääkaappi+pakastinlokero, vapaasti seisova/ …

LAGAN Jääkaappi+pakastinlokero, vapaasti seisova/valkoinen, 97/16 l – IKEA

LAGAN Jääkaappi+pakastinlokero, vapaasti seisova/valkoinen, 97/16 l Tästä vapaasti sijoitettavasta jääkaappipakastimesta löydät kaikki perustoiminnot. Pieni jääkaappi sopii hyvin pieniin keittiöihin. Siirrettävien hyllylevyjen ansiosta voit tarvittaessa säätää hyllyvälejä.

LAGAN Seinään kiinnitettävä liesituuletin, ruostumaton teräs

LAGAN Seinään kiinnitettävä liesituuletin, ruostumaton teräs – IKEA

LAGAN Seinään kiinnitettävä liesituuletin, ruostumaton teräs. Liesituuletin led-valaistuksella, josta löydät kaikki tarvitsemasi perustoiminnot. Voidaan asentaa seinäkaapin sisälle, jolloin keittiön ilme säilyy yhtenäisenä.

LAGAN Uuni, ruostumaton teräs – IKEA

LAGAN Uuni, ruostumaton teräs 2 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa. Helppo asentaa sopivalle korkeudelle pöytäkaappiin tai korkeaan kaappiin.

LAGAN Yksiotehana, kromattu – IKEA

LAGAN Yksiotehana, kromattu Kromattu LAGAN-hana auttaa pienentämään veden- ja energiankulutusta ja siten myös asumiskuluja. Laadukas hana kestää vuosien käyttöä. 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu

LAGAN Seinään kiinnitettävä liesituuletin, valkoinen, 60 cm

LAGAN Seinään kiinnitettävä liesituuletin, valkoinen, 60 cm – IKEA

LAGAN Seinään kiinnitettävä liesituuletin, valkoinen, 60 cm Liesituuletin led-valaistuksella, josta löydät kaikki tarvitsemasi perustoiminnot. Voidaan asentaa seinäkaapin sisälle, jolloin keittiön ilme säilyy yhtenäisenä. Sopii hyvin yhteen LAGAN-uunin ja LAGAN-keittotason kanssa.

Keywords: ikea lagan