Ikea lipasto musta

MALM Lipasto, 3 laatikkoa, mustanruskea, 80×78 cm – IKEA

Valkoiset lipastot ovat suosituimpia. … KULLEN Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea, 140×72 cm … KULLEN Lipasto, 5 laatikkoa, mustanruskea, 70×112 cm …

MALM Lipasto, 3 laatikkoa, mustanruskea, 80×78 cm. Virtaviivaista tyyliä, joka sopii makuuhuoneeseen tai mihin tahansa kodin huoneeseen. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja tarjolla on laaja valikoima pintamateriaaleja – valitse suosikkisi.

Lipastot & laatikostot – IKEA

Lipastot & laatikostot – Valkoiset lipastot – IKEA

Kapea lipasto on oikea säilytysihme, valkoinen lipasto tyylikäs ja kätevä. … KULLEN Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea, 140×72 cm. Vertaile.

Lipastot ovat täydellisiä kotiin! Voit valita lipastoon 2-8 laatikkoa, monia tyylejä sekä värejä. Valkoiset lipastot ovat suosituimpia. Tule ostoksille!

KOPPANG Lipasto, 3 laatikkoa, mustanruskea, 90×83 cm

KOPPANG Lipasto, 3 laatikkoa, mustanruskea, 90×83 cm – IKEA

KOPPANG Lipasto, 3 laatikkoa, mustanruskea, 90×83 cm Yksinkertainen käytännöllinen lipasto, joka sopii mihin tahansa sisustukseen. Mainio valinta esimerkiksi makuuhuoneeseen – tai minne tahansa. Siinä on tilaa sekä lempivaatteillesi että vierasvuodevaatteille. Psst! Muista kiinnittää kaluste seinään.

KULLEN Lipasto, 5 laatikkoa, mustanruskea, 70×112 cm

KULLEN Lipasto, 5 laatikkoa, mustanruskea, 70×112 cm – IKEA

KULLEN Lipasto, 5 laatikkoa, mustanruskea, 70×112 cm Yksinkertainen ja selkeälinjainen lipasto, joka sopii mainiosti makuuhuoneeseen – tai minne tahansa. Siinä on tilaa sekä lempivaatteillesi että ylimääräisille vuodevaatteille. Psst! Muista kiinnittää kaluste seinään.

KULLEN Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea, 140×72 cm

KULLEN Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea, 140×72 cm – IKEA

KULLEN Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea, 140×72 cm Yksinkertainen ja selkeälinjainen lipasto, joka sopii mainiosti makuuhuoneeseen – tai minne tahansa. Siinä on tilaa sekä lempivaatteillesi että ylimääräisille vuodevaatteille. Psst! Muista kiinnittää kaluste seinään.

Lipasto ja apteekkarin lipasto – Järjestystä kotiin – IKEA

Lipasto ja apteekkarin lipasto – Järjestystä kotiin – IKEA

Lipasto on todellinen arjen sankari, joka tuo järjestystä kotiin. Kapea lipasto on oikea säilytysihme, valkoinen lipasto tyylikäs ja kätevä. Tutustu lipasto-valikoimaan!

MALM Lipasto, 2 laatikkoa, mustanruskea, 40×55 cm – IKEA

MALM Lipasto, 2 laatikkoa, mustanruskea, 40×55 cm. Virtaviivainen ilme sopii yhtä hyvin makuuhuoneeseen kuin kodin muihinkin tiloihin. Valitse eri väreistä oma suosikkisi.

KOPPANG Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea – IKEA

KOPPANG Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea. Kodin pitäisi olla turvallinen paikka koko perheelle. Siksi tuotteen mukana tulee seinäkiinnike, jolla lipaston voi kiinnittää seinään.

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea, 80×123 cm – IKEA

MALM Lipasto, 6 laatikkoa, mustanruskea, 80×123 cm. Virtaviivaista tyyliä, joka sopii makuuhuoneeseen tai mihin tahansa kodin huoneeseen. Laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja tarjolla on laaja valikoima pintamateriaaleja – valitse suosikkisi.

Keywords: ikea lipasto musta, musta lipasto ikea