Ikea roskakorit

Roskakorit, paperikorit & pussit – IKEA

Roskakorit, paperikorit & pussit – IKEA

Roskakorit, paperikorit ja roskasäiliöt jokaiseen kotiin. Kierrätätkö tai kaipaatko paperikoreja kotitoimistoosi? Selaa valikoimaamme ja tilaa roskakorit verkkokaupasta.

Roskakori on käytännöllinen ja hyödyllinen – IKEA

Roskakori on käytännöllinen ja hyödyllinen – IKEA

Roskakori säilöö roskat ja tekee sen tyylikkäästi. Valikoimamme persoonalliset roskakorit ja paperiroskis voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen. Katso!

Kylpyhuoneen roskakorit – Poljinroskis ja roskikset – IKEA

Kylpyhuoneen roskakorit – Poljinroskis ja roskikset – IKEA

Kylpyhuoneen roska-astia, kuten poljinroskis on tarpeellinen monessa kylpyhuoneessa. Katso kaikki kylpyhuoneen roskakorit ja roskikset. Tilaa kylpyhuoneen roskakorit kätevästi verkkokaupasta!

Jäteastiat & kierrätysastiat roskille ja lajitteluun – IKEA

Jäteastiat & kierrätysastiat roskille ja lajitteluun – IKEA

Jäteastia, roska-astia ja biojäteastia on säilytyspaikka pienille ja isoille roskille. Meiltä myös jätteiden lajitteluun sopivat jäteastiat ja kierrätysastiat. Tutustu malleihin!

KNÖCKLA Roskakori, tummanharmaa, 50 l – IKEA

KNÖCKLA Roskakori, tummanharmaa, 50 l Tämä muovinen poljinroskakori pehmeästi sulkeutuvalla kannella ei ole pelkkä tilava jäteastia. Roskakorin koko sopii mainiosti myös tilaa vievien jätteiden, kuten pullojen ja pahvien, lajitteluun. Pyöristetyt kulmat helpottavat jäteastian puhdistamista.

SNÖRPA Roskakori, ruostumaton teräs, 5 l – IKEA

SNÖRPA Roskakori, ruostumaton teräs, 5 l Tämä pienempi poljinroskakori on mainio valinta, kun haluat tyhjentää roskakorin usein tai kun tilaa on vähän. Takaosan kädensijan ansiosta roskakoria on helppo nostaa ja liikuttaa tarvittaessa. Saatavana myös suuremmassa koossa.

BROGRUND Roskakori painettavalla kannella, … – IKEA

BROGRUND Roskakori painettavalla kannella, ruostumaton teräs, 4 l – IKEA

BROGRUND Roskakori painettavalla kannella, ruostumaton teräs, 4 l Siistiä, yksinkertaista ja erottuvaa. BROGRUND-sarja tarjoaa laajan valikoiman käteviä tarvikkeita, jotka taltuttavat kylpyhuoneen kaaoksen ja antavat kylpyhuoneelle raikkaan ja modernin ilmeen.

FNISS Roskakori, musta, 10 l – IKEA

FNISS Roskakori, musta, 10 l Kestävää muovia, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

MJÖSA Roskakori, tummanharmaa, 30 l – IKEA

MJÖSA Roskakori, tummanharmaa, 30 l. Pehmeästi sulkeutuvat saranat pienentävät sormien väliin jäämisen riskiä kantta suljettaessa. Helppo tyhjentää ja puhdistaa irrotettavan sisäsangon ansiosta.

Keywords: ikea roskakorit, ikea roskakori, ikea roskis, roskakori ikea, ikea roskapussi