Ikea tjena

Kannelliset laatikot kotisi tavaroille TJENA-sarjasta – IKEA

Kannelliset laatikot kotisi tavaroille TJENA-sarjasta – IKEA

Järjestetäänkö tavarat? Tutustu TJENA-kannellisiin laatikoihin ja muihin säilytyslaatikoihin. Ne on valmistettu 80-prosenttisesti kierrätyspaperista. Tutustu ja hanki omasi!

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 25x35x20 cm

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 25x35x20 cm – IKEA

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 25x35x20 cm Tämä laatikko sopii täydellisesti paperien, muistojen tai asusteiden säilyttämiseen ja on kyllin kestävä jokapäiväiseen käyttöön. Valitse suosikkivärisi ja käytä laatikkoa sellaisenaan tai tuunaa siitä persoonallinen.

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, musta, 35x50x30 cm

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, musta, 35x50x30 cm – IKEA

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, musta, 35x50x30 cm. Juuri oikean kokoinen laatikko isompien tavaroiden säilyttämiseen kaapissa tai kaapin päällä. Kädensijojen ansiosta laatikko on helppo ottaa esiin ja kantaa.

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen/beige …

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen/beige, 25x35x20 cm – IKEA

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen/beige, 25x35x20 cm Tämän laatikon kannen alta löydät hauskoja pilkkuja. Sen ulkopinnalla on kohokuvioitu rakenne, joka muistuttaa kangasta, ja sen koon ansiosta siinä voi säilyttää esimerkiksi työtarvikkeita ja muita piilotettavia tavaroita.

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 18x25x15 cm

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 18x25x15 cm – IKEA

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen, 18x25x15 cm. Tämä laatikko sopii pienten tavaroiden säilyttämiseen. Se pitää vaikkapa johdot, teipit tai langat hyvässä järjestyksessä.

TJENA Toimistotarviketeline, valkoinen, 18×17 cm – IKEA

TJENA Toimistotarviketeline, valkoinen, 18×17 cm Toimistotarviketeline sopii hienosti kaikenlaisten pikkutavaroiden järjestämiseen, ja koska viisi laatikkoa voi irrottaa, voit sijoittaa ne juuri haluamallasi tavalla.

TJENA Lehtikotelo, valkoinen – IKEA

TJENA Lehtikotelo, valkoinen. Eivätkö tärkeät paperit ja lasten piirustukset tahdo pysyä järjestyksessä? Lehtikotelojen avulla niiden järjestäminen käy nopeasti. Valitse mieleisesi väri tai anna luovuuden kukkia ja tuunaa kotelo ihan omannäköiseksi.

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen/beige …

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen/beige, 32x35x32 cm – IKEA

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, valkoinen/beige, 32x35x32 cm Tässä laatikossa voit pitää tavarasi helposti käsillä, mutta piilossa katseilta. Ulkopinnalla on kohokuvioitu rakenne, joka muistuttaa kangasta, ja sisäpuolella taas on hauskoja pilkkuja.

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, kuvioitu/keltainen, …

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, kuvioitu/keltainen, 25x35x20 cm – IKEA

TJENA Kannellinen säilytyslaatikko, kuvioitu/keltainen, 25x35x20 cm Kaunis säilytyslaatikko sopii monille tavaroille. Hyvännäköinen laatikko tuo hyllyyn väriä ja pitää tärkeät tavarasi lähellä mutta piilossa. Helppo koota ja helppo taittaa kasaan, kun laatikkoa ei tarvita.

Keywords: ikea tjena, tjena ikea