Ikea työtuoli

Työtuolit – Kotiin, toimistoon ja etätyöskentelyyn – IKEA

Työtuolit – Kotiin, toimistoon ja etätyöskentelyyn – IKEA

Työtuolit, toimistotuolit, tietokonetuolit ja aktiivituolit edullisesti. Työtuoleissa säädettävä istuin, kallistustoiminto ja ristiselän tuki. Katso!

Työtuolit kotikäyttöön & etätyöskentelyyn – Tilaa meiltä – IKEA

Työtuolit kotikäyttöön & etätyöskentelyyn – Tilaa meiltä – IKEA

Työtuoli kotiin tuo työntekoon sekä ryhtiä että mukavuutta. Työtuolit kotikäyttöön, etätyöskentelyyn tai vaikka pelikäyttöön. Katso valikoima ja tilaa verkosta!

LÅNGFJÄLL-sarja – Ergonomiset työtuolit – IKEA

LÅNGFJÄLL-sarja – Ergonomiset työtuolit – IKEA

Ergonominen työtuoli auttaa jaksamaan työpäivän aikana. LÅNGFJÄLL-sarjan kauniit ja ergonomiset työtuolit ovat syystäkin suosittuja. Katso ja tule ostoksille.

SKRUVSTA Työtuoli, Ysane valkoinen – IKEA

SKRUVSTA Työtuoli, Ysane valkoinen Säädettävän istumakorkeuden ansiosta tuolissa on helppo löytää hyvä asento. Turvapyörissä on paineesta aktivoituva lukitusmekanismi, joka pitää tuolin paikoillaan, kun nouset ylös. Lukitus avautuu automaattisesti, kun istut alas.

ELDBERGET / MALSKÄR Työtuoli, tummanharmaa/musta

ELDBERGET / MALSKÄR Työtuoli, tummanharmaa/musta – IKEA

ELDBERGET / MALSKÄR Työtuoli, tummanharmaa/musta Alaselän tuki, mukautettava korkeus ja tukevat pyörät – tässä työtuolissa on kaikki tarvittava. Käytä sitä työpöydän ääressä, rullaile ruokapöydän ääreen ja lisää pehmeyttä ja mukavuutta PYNTEN-istuinalusella.

ÖRFJÄLL Työtuoli, musta, Vissle musta – IKEA

ÖRFJÄLL Työtuoli, musta, Vissle musta. Laadukkaan ja kimmoisan vaahtomuovin ansiosta tuolin istumismukavuus säilyy vuosien ajan. Säädettävän istumakorkeuden ansiosta tuolissa on helppo löytää hyvä asento.

JÄRVFJÄLLET Toimistotuoli käsinojilla, Grann valkoinen

JÄRVFJÄLLET Toimistotuoli käsinojilla, Grann valkoinen – IKEA

JÄRVFJÄLLET Toimistotuoli käsinojilla, Grann valkoinen 10 vuoden takuu. Lisätietoja ja takuuehdot takuuvihkosessa ja osoitteessa IKEA.fi/takuu Säädettävä ja lukittava kallistustoiminto parantaa tuolin tasapainoa ja pitää sen vakaana eri istuma-asennoissa.

Keywords: ikea työtuoli, työtuoli ikea, ikea toimistotuoli, ikea työtuolit, toimistotuoli ikea, toimistotuolit ikea, työtuolit ikea, ikea tietokonetuoli, ikea konttorituoli, ikea työtuoli valkoinen, ikea valkoinen työtuoli, ikea toimistotuolit